HAOS JE U NAŠIM GLAVAMA! Sad razume ANABELU! Luna progovorila o ulozi mame, a onda se umešao i Marko!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2021, 20:21

"HAOS JE U NAŠIM GLAVAMA!" Sad razume ANABELU! Luna progovorila o ulozi mame, a onda se umešao i Marko!

Nije lako biti roditelj.

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju od kada su se ostvarili u ulozi roditelja, a dokaz za to je i činjenica da su se sa ćerkicom Mijom uputili na odmor.

Ovo će biti prvi Mijin odmor, a novopečeni roditelji su odlučili da ga provedu na Kopaoniku.

Luna i Marko su snimili svoje putovanje i postavili na njihov jutjub kanal i Instagram.

A post shared by Luna Djo Miljkovic (@luna_djogani)

Tokom putovanja Luna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pričala kako je prošlo pakovanje i pripremanje za put.

- Razumeju mene žene, muškarci to ne razumeju, haos u našim glavama. Ja sam već zamislila šta će biti ako se ona razboli, da li ću imati lek... Odmah sam otišla i kupila paracetamol, kapi za nos, sve što treba, toplomer... Majke ne misle više na sebe kad dobiju decu. E to su ti majke. Zato se kaže jedna je majka! Sad tu rečenicu razumem - rekla je Luna, a Marko se nadovezao i složio sa njom.

Sad kad ima svoje dete sigurno je da Đoganijeva mnogo bolje razume Anabelu i sve što je ona radila za nju i da uloga majke nije ni malo laka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.