HAOS JE ČEKA NAPOLJU! Luna u Zadruzi prima DUPLU DOZU lekova, a tek kada bude ČULA OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2019, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS JE ČEKA NAPOLJU! Luna u Zadruzi prima DUPLU DOZU lekova, a tek kada bude ČULA OVO!

Neće joj biti svejedno!

Luna Đogani provodi najteže trenutke u svom životu. Naime, podsećamo da je ona u veom lošem psihičkom stanju, da su iz produkcije reagovali, pozvali su psihijatra koji joj je dao duplu dozu lekova.

Đoganijevu najviše plaši da joj se veza sa Markom Miljkovićem na sruši sada pred finale, kao što je bilo i sa Slobom Radanovićem. Takođe pritisak je veći jer ona nije sigurna da li je uspela da popravi sliku o sebi koju je stvorila u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << predhodnom rijalitiju i boji se osude javnosti, koju je osetila nakon predhodnog rijalitija.

Ipak, ona ne zna da i situacija u njenoj porodici nije sjajna i pitanje je kako će podneti činjenicu da joj se roditelji konstntno svađaju.

Gagi Đogani je besaan što mu bivša žena Anabela Atijas prebacuje da on ne brine finansijski o njihovim kćerkama. Denser kaže da je on zaslužan za Anabelin uspeh.

- Anabela je pare zaradila tako što je otišla iz grupe i nastupala sa mojim pesmama. Priča mi: "Ja sam zaradila ovo, za ono" pa da, ali sve na konto moje grupe. Nije imala mnogo hitova otkad je otišla od mene. A ja ne radim zato što sam glup!  Kada smo se razišli, nisam mogao da nađem pevačicu - kaže Gagi i dodaje da je on od Anabele napravio pevačicu.

- Ona meni kaže da je podjednako zaslužna za grupu. Pa kako kada nije bila muzički potkovana, ja sam nju stvorio - rekao je Gagi.

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.