HAOS! JAVNO OBRAĆANJE DIREKTORU GRANDA: Samo da obavestim Sašu Popovića da je OSTAO BEZ ČLANA ŽIRIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2020, 21:54

HAOS! JAVNO OBRAĆANJE DIREKTORU GRANDA: "Samo da obavestim Sašu Popovića da je OSTAO BEZ ČLANA ŽIRIJA!"

"Ovom prilikom želela bih da pozdravim...!"

Pevačica Marija Šerifović trenutno je u Americi, preciznije u Kaliforniji. Ona je kao i uvek veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram i vrlo često koristi priliku da se tako i obrati svojim pratiocima.

Marija se u svom jutarnjem obraćanju obratila i direktoru "Granda", Saši Popoviću kojem je rekla da mora naći novog člana žirija.

- Ovom prilikom želela bih da pozdravim sve i da obavestim da najverovatnije sledi karantin zbog povratka kući, PCR testovi i da obavestim Sašu Popoviću da je ostao bez člana žirija - rekla je Marija u šali.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Marija Šerifović: Popoviću, ostaješ bez člana žirija

Izvor: Tracara.com, 13.Avg.2020

Foto: Instagram Marija Šerifović planira povratak iz Amerike u Srbiju ali zbog uvedenih mera zabrane usled pandemije, postoji mogućnost da će pevačicu zadržati u karantinu. Budući da slede snimanja nove sezone takmičenja “Zvezde Granda”, ona je na vreme, i to javno, obavestila Sašu Popovića...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.