HAOS IZMEĐU NJIH NE JENJAVA! Tara i Ša URLAJU jedno na drugo - Aleksić otkrio: Gleda u njega kao u Boga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 08:40

HAOS IZMEĐU NJIH NE JENJAVA! Tara i Ša URLAJU jedno na drugo - Aleksić otkrio: "Gleda u njega kao u Boga!"

"Ja sam tebi dao ceo svet."

Nakon što su pojedini zadrugari izneli svoje mišljenje o turbulentnoj vezi Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, tokom sinoćenjeg "Pretresa nedelje", na red su došli i njih dvoje.

Ša je

- Ako je dečko ubeđen da ja njega ne volim, neka me ostavi! Pričam sada konkretno o stvarima koje se pričaju za stolom i on je rekao ni Bog ne može da ga ubedi da ga volim. Sad posle svih postupaka ti izgovaraš rečenicu da ja tebe ne volim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da sam se ohladila - vikala je Tara.

- I ja sam grlat, ne možeš da me nadglasaš. Neka lepo priča i normalno neka kaže - urlao je Ša.

- Sa tim postupcima koje ona radi ispada tako da on nju ostavi i onda da on bude kriv -  nadovezao se Fran.

- Jeste, to sam joj i rekao, krsta mi, i rekla je da - rekao je Ša.

- Rekla sam mu da će doći do takvog zaključka. On ovde samo skiči! Ja sam ovde pet meseci morala da slušam kako voli drugu osobu. On meni već dva dana ispira mozak - rekla je Tara.

- Ja želim moju devojku da zagrlim, ni ne priđe mi. Ja sam tebi dao ceo svet i ja joj kažem da odemo negde zajedno ona neće i samo me p*ca. Ja je pitam šta joj je i ona mi samo kaže kako je smaram. Samo želim da ono što sam ja korigovao i ona koriguje konačno, a ona gleda Čorbu i smeška se, gleda u njega kao u Boga - ispričao je reper.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.