HAOS! Bivši košarkaš ULAZI U ZADRUGU 4! Otvorio dušu pa spomenuo mamu OVE ZADRUGARKE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2020, 14:27

HAOS! Bivši košarkaš ULAZI U ZADRUGU 4! Otvorio dušu pa spomenuo mamu OVE ZADRUGARKE! (FOTO)

Već je sve isplanirao.

 Pre nekoliko dana je završena treća sezona najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga". Pobedu je odnela Iva Grgurić, a već su počela nagađanja oko toga koji će učesnici ući na velelepno imanje za nekoliko meseci i biti deo četvrte sezone.

Bivši košarkaš Vasilije Ilić biće učesnik nove sezone rijalitija „Zadruga“. On je nekada bio sportista, a u poslednje vreme se posvetio svojoj muzičkoj karijeri i on želi posle rijalitija da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se afirmiše kao pop pevač.

Bolja nargila od @seen_nargila_ jednostavno ne postojii! 🥳

A post shared by Василије Илић (@vasko223) on Aug 26, 2019 at 10:50am PDT

Medije je zanimalo da li ovaj budući zadrugar možda zna neke bivše učesnike ovog rijalitija.

- Znam Đeksona, Minu, to su mi drugari. Upoznao sam Vojketa, Saru i Filipa Reljića, Filipa Đukića. Inače, Sarina mama Indira i moj tata su prijatelji iz detinjstva - otkrio je budući zadrugar.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.