HAJDE PRODERI MI SE JOŠ JEDNOM, BACIĆU TE KAO KERA U JEZERO! Ori se Zadruga! Žestoko zaratili Miljan i Žana

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 22:07

"HAJDE PRODERI MI SE JOŠ JEDNOM, BACIĆU TE KAO KERA U JEZERO!" Ori se Zadruga! Žestoko zaratili Miljan i Žana

Pljušte psovke!

Miljan Vračević i Žana Đorđević su se posvađali ispred Bele kuće jer joj je počupao jaknu, a ona se izvrištala na njega.

- Samo se još jednom proderi na mene, ajde samo još jednom, pa ću te baciti kao kera u jezero - vikao je Miljan.

- Ajde baci me, ajde. Ti si meni rekao: "Ajde puši ku*ac labudu", je l' sam ja tebi trebala da kažem: "Puši ti ku*ac muškom labudu". Sa mnom nećeš tako pričati, te seljačke >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fore - rekla je Žana.

- Nemoj meni da pretiš, nemoj da mi pretiš ni sa kim. Nemoj da mi spominješ ničija imena i tvoje kodekse. Nabijem ti na ku*ac tvoje kodekse. Tu kao džipovi, tipovi i krimi džimi - vikao je Miljan.

- Ko je to pomenuo? Nemoj meni te tvoje mafija fore, to kod mene ne prolazi. To tamo gde možeš, kod mene nećeš. Pu pi*ko jedn, pu. Ti si bolestan, treba na psihijatrijsko lečenje. Mog bivšeg muža nećeš vređati. Ja ne pretim ni sa kim, a ti glumiš mafiju ovde - rekla je Žana.

- Ti si rekla da ti Bobanac nije muž. Ajde zakuni se da nisi to rekla - rekao je Miljan.

- Ti sa njim nisi sedeo. Imenom si ga vređao.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.