HADŽILUK U MEDINI: Dejan Dragojević podelio kadrove iz Prorokove džamije! Jedno je morao da učini pre ulaska

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2023, 12:03

HADŽILUK U MEDINI: Dejan Dragojević podelio kadrove iz Prorokove džamije! Jedno je morao da učini pre ulaska

Obećao da će se krstiti, ali to ipak nije učinio...

Pobednik pete sezone rijalitija "Zadruga", Dejan Dagojević trenutno je u poseti Saudijskoj Arabiji.

Od vremena takmičenja u popularnom TV formatu, pa do danas spekuliše se o Dragojevićevoj veroispovesti. Priče da je Dejan prešao u islam zbog bišve supruge Dalile Dragojević svojevremeno je potvrdila i Emina Mujić.

- Ići ću i u crkvu i u džamiju. Smatram da mojim potenciranjem bi se neko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << osetio omalovaženo. Svaka vera je lepa i treba da se poštuje i ceni. Krstiću se, Dalilina majka je to rekla da sam promenio veru da bi me ljudi napadali. Imala je isključivo negativnu nameru - istakao je Dragojević u tada u emsiji "Narod pita", ali se ipak nije krstio.

Dejan je na društvenoj mreži Instagram podelio snimak iz Prorokove džamije. Zdanje je lično izgradio islamski prorog Muhamed, a nalazi se u Medini.  Ovo mesto predstavlja drugu najznačajniju lokaciju hodočašća, jer mnogi muslimani tokom hadžiluka dolaze u Medinu da posete džamiju zbog njene veze sa Muhamedovim životom. Inače, ovde se nalazi i prorokovo večno počivalište.

Interesantno je da se Dragojević opredelio za ovo putovanje baš u vreme praznika Ramazan.

Na snimku Dejan se izuva pre nego što ulazi u bogomolju, a zatim prikazuje njen jedinstven izgled s unutrašnje strane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.