Gvinet Paltrou na ivici nervnog sloma zbog Kris Martina!

Izvor: Svet, 15.Nov.2014, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou na ivici nervnog sloma zbog Kris Martina!

Poznata glumica Gvinet Paltrou navodno je na ivici nervnog sloma jer se njen bivši suprug Kris Martin pomirio sa glumicom Dženifer Lorens.
Kris i Dženifer su pre nekoliko nedelja navodno raskinuli jer se Gvinet previše mešala u njihov odnos te insistirala da Kris provodi više vremena nego uobičajeno sa njihovom decom. Ipak, ljubav je bila jača pa su Dženifer i Kris obnovili vezu što je Gvinet posebno razbesnelo i bacilo u očaj.
Prijatelji Gvinet Paltrou su zabrinuti za nju jer kako tvrde nikada glumicu nisu videli u takvom stanju.
Autor: Life Content
Foto: SIPA

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijatelji zabrinuti: Gvinet Paltrou na ivici nervnog sloma?!

Izvor: Scandal.rs, 16.Nov.2014, 10:33

Poznata glumica Gvinet Paltrou navodno je na ivici nervnog sloma jer se njen bivši suprug Kris Martin pomirio sa glumicom Dženifer Lorens...Kris i Dženifer su pre nekoliko nedelja navodno raskinuli jer se Gvinet previše mešala u njihov odnos te insistirala da Kris provodi više vremena nego uobičajeno...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.