Gvinet Paltrou: Od najlepše do najponiženije u jednom danu

Izvor: Poznati.info, 27.Apr.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou: Od najlepše do najponiženije u jednom danu

Gvinet Paltrou rekla je da je haljina dizajnera Antonija Berardija, koja je izazvala veliku medijsku pažnju na premijeri filma „Iron Man 3“, bila „katastrofalna” i „ponižavajuća”.

40-godišnja glumica, koju je magazin „Pipl” ove nedelje proglasio najlepšom ženom na svetu, priznala je u emsiji Elen Dedženeris da je bila prestravljena što joj je „visilo dupe” u pomenutoj haljini i da je imala posebne pripreme pre nego što ju je obukla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<
- Imala sam gostovanje u nekoj emisiji i tamo je trebalo da se presvučem. Onda sam shvatila u toj haljini ne mogu da nosim donji veš.

Mislim da ovo ne smem da pričam na televiziji… Recimo samo da su svi počeli da traže brijač… Ja sam u fazonu sedamdesetih, ako me razumete. Tako da sam u jednom danu preživela sve – od najlepše do najponiženije – kazala je Gvinet.

Kada je saznala da je proglašena za najlepšu ženu na svetu nije mogla da veruje.

- Pročitala sam mejl od publiciste tri puta. Iskreno, pomislila sam da je neka šala i da je poslao mejl pogrešnoj osobi. Nema šanse da sam to ja, pomislila sam. Na minut sam pomislila da se neko šali sa mnom. To je vrlo psihološki zanimljiv detalj. Pričala sam o tome sa psihijatrom.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.