Gugl strit vju mapirao Maču Pikču (video)

Izvor: Scandal.rs, 12.Dec.2015, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gugl strit vju mapirao Maču Pikču (video)

Gugl strit vju penje se na sve veće visine i osvaja sve neprohodnije terene – sveti grad Inka jedna je od poslednjih atrakcija koje je kompanija Gugl odlučila da mapira u okviru poznatog servisa za panoramsko razgledanje ulica.

U svojem najambicioznijem projektu do sada, Gugl će korisnicima omogućiti da u udobnosti svoje fotelje izbliza osmotre jednu od najpoznatijih turističkih atrakcija sveta.

Vil Koldvel, novinar “Gardijana”, navodi da kompanija aktivno >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << radi na tome da proširi listu teže pristupačnih destinacija pomoću upotrebe tricikala, motornih sanki i trolejbusa, prenosi “B92”.

Koldvel je imao priliku da se sam uveri u to kako radi Danijel Filip, inženjer u Gugl maps. On i njegov tim zaputili su se na lokalitet sa specijalnim ruksacima na leđima, iz kojih su se izdizale kamere visoke rezolucije.

Ovaj projekat predstavlja pravi trijumf za Gugl, s obzirom na to da je kompanija godinama čekala na dozvolu za snimanje planine.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Gugl strit vju mapirao Maču Pikču (video)

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.