Grupa VAN GOGH PRIPREMILA IZNENAĐENJE za svoju publiku na 35.ROĐENDAN: A tek da vidite GLUMCE u spotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2021, 21:31

Grupa "VAN GOGH" PRIPREMILA IZNENAĐENJE za svoju publiku na 35.ROĐENDAN: A tek da vidite GLUMCE u spotu

"Posebno inspirativno je bilo snimati decu!"

Gupa "Van Gogh" obradovala je svoje obožavatelje za svoj 35. rođendan reizdanjem albuma "More bez obala"  iz 2019. godine.

Oni su objavili i spot za pesmu "Kakvo divno veče", koji je ujedno i četvrti spot sa aktuelnog albuma.

Reditelj Dejan Senić koji je prvi put radio spot za "Van Gogh" kaže da su energija, raspoloženje i atmosfera na snimanju bili fenomenalni, kao i da je veliko zadovoljstvo bilo sarađivati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Đuletom, Srbom i Gagom:

- S obzirom na to da živim na moru, naziv albuma "More bez obala" me je inspirisao da osmislim i uradim  spot. Negde sam ranije pročitao da su Đule i Srba kao klinci provodili svoje letnje raspuste na moru duž cele Barske regije i hteo sam slikom da oživim  njihova sećanja na vreme provedeno na letnjim raspustima. Od svih pesama sa albuma, odabrao sam "Kakvo divno veče" jer sam u njoj prepoznao magičnu, primorsku, a ujedno i vanvremensku atmosferu - rekao je on.

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh)

Kako dodaje, posebno inspirativno je bilo snimati decu, Teona i Anu, koji su se zaista zabavljali, tako da nije bilo potrebe za glumom, već su, kako kaže, samo ovekovečili njihovu istinsku, bezbrižnu dečiju energiju:

A post shared by VAN GOGH (@musicvangogh)

- Glumica Branka Otašević i basista grupe Van Gogh, Dragan Ivanović glumili su ljubavni par srednje dobi i verno prikazali date emocije. Par u poznoj životnoj dobi predstavili su Vidosava i Savo Baranin, koji nas je na žalost, pre izvesnog vremena napustio - rekao je Senić.

Ceo spot, pogledajte ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.