Groznica subotnje večeri protresla Petrovaradinsku tvrđavu (foto)

Izvor: Scandal.rs, 10.Jul.2016, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Groznica subotnje večeri protresla Petrovaradinsku tvrđavu (foto)

Nakon hiljadu nastupa za dve večeri, Exit je spremno dočekao subotu.

Na glavnoj bini bend The Vaccines OPravdao je titulu najboljeg britanskog benda. Gitare su isporučivale fenomenalne zvukove najvećih hitova “If You Wanna”, “Post Break-Up Sex”, “Ghost Town”, dok je publika ovacijama ispratila ceo nastup…

Ni na drugim binama nije bilo manje zanimljivo, novosadski bend Killo Killo Banda oduševila je što Novosađane , što posetioce iz raznih krajeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sveta..

Nick Romero, opet je opravdaoočekivnja ljubitelja Dance Arene i EDM muzike, a provod na ovoj bini trajao je do ranih jutranjih časova, dok je na Min8u u to vreme za provod bio zadužen u Ivy Lab, Rene LaVice i ruski trio Teddy Killerz.

Ni večeras vas ne očekuje ništa manje atraktivan provod i festivala, a Wiz KhalifaProdigy zatvoriće i ovogodišnji festival i najaviti See Dance i provod na obali mora.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.