Grand magazin istražuje: Zašto se kaže “Da mi je ova pamet, a one godine?”

Izvor: Svet, 15.Feb.2015, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand magazin istražuje: Zašto se kaže “Da mi je ova pamet, a one godine?”

Godine prolaze nervoznim korakom, da li sa goidnama postajemo pametniji? Ili samo iskusniji da prepoznamo ljude i događaje na vreme? I zašto se kaže “da mi je ova pamet, a one godine”? Kažu da kada si mlad nemaš pojma, a kada ostariš nemaš hrabrosti jer imaš obzire?
Na ovu, ali i na brojne druge teme u ponedeljak 16. februara voditeljke Grand magazina Ivana Đorđević i Maja Nenadić razgovaraće sa gledaocima Grand narodne televizije uživo od 12h do 16h.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Gosti u studiju biće Srđan Zelenbaba Zele sa radio Pingvina, Vesna Stanojević iz Sigurne kuće, pevačice Branka Sovrlić i Rada Sarić, ali i Dragana Radulović iz Udruženja “Čika Boca”.
Grand magazin počinje sa rubrikom “Muzička ličnost dana”, a u ponedeljak ćemo se podsetiti pesama i uspeha Vlatka Stefanovskog.
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

"Grand Magazin" istražuje: Zašto se kaže: "Da mi je ova pamet, a one godine"?

Izvor: Blic, 16.Feb.2015, 00:25

Da li sa godinama postajemo pametniji ili samo iskusniji da prepoznamo ljude i događaje na vreme? Zašto se kaže "da mi je ova pamet, a one godine"? Na ova, ali i na brojna druga pitanja odgovaraće poznati gosti u sutrašnjoj emisije "Grand magazin"...U ponedeljak 16. februara voditeljke Grand magazina,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.