“Grand magazin” istražuje: Šta vas najbrže iznervira?

Izvor: Svet, 14.Jun.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Grand magazin” istražuje: Šta vas najbrže iznervira?

Kažu da nas najlakše iznerviraju oni koji su nam najbliskiji, a da najčešće planemo na glupost. U Grand magazinu u sredu od 12h, sa voditeljkom Ivanom Đorđević, pričaće se na temu šta je to što nas najbrže iznervira i vredi li se nervirati oko svake sitnice. Kako da ne dozvolimo da nas izbaci iz takta sve što bi eventualno moglo, ali i da li je smeh najbolji lek protiv svega, pa i protiv nervoze.
U goste joj dolaze Snežana Dakić, stilista i modni dizajner Igor >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Srzić, glumica Jovana Petronijević, pevač Adnan Babajić, novinarka Ružica Petronijević, rvači Dalibor i Marko Perović, kao i doktorka Dušanka Stevović Gojgić.
Grand magazin startuje u sredu od 12h i traje tri i po sata.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.