Grand magazin istražuje: Ko treba da napravi prvi korak?

Izvor: Scandal.rs, 15.Okt.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grand magazin istražuje: Ko treba da napravi prvi korak?

Kažu da žena ume da pokaže kada joj se muškarac dopada i da njemu tada ostaje samo da je osvoji. A da li je danas tako? Da li je muškarac taj koji treba da napravi prvi korak ili je danas to postalo potpuno svejedno? Da li žene oduzimaju viteštvo muškarcima ako prve priđu? I da li muškarci više cene one žene oko kojih moraju da se potrude?

U novom izdanju emisije Grand magazina u četvrtak, voditeljke Ivana Đorđević i Katarina Obradović pokušaće sa gostima >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u studiju i gledaocima kraj malih ekrana da otkriju u čemu je magija tog prvog koraka.

Uz obilje probrane muzike, estradnih i sportskih vesti, Katarina i Ivana družiće se sa gledaocima Grand narodne televizije od 12-16h uživo. Gosti u studiju biće Mirza Selimović, Saša Joksimović, urednica “Pulsa” Anja Stanišić, ragbi trener Radoslav Novaković i menadžer u medicini Branka Filipović.

Autor: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.