“Grand magazin” istražuje: Da li je lakše razbiti atome nego predrasude?

Izvor: Svet, 10.Maj.2015, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Grand magazin” istražuje: Da li je lakše razbiti atome nego predrasude?

Da li ste nekada nekoga loše procenili jer je po vašim standardima drugačiji? Da li ste i vi pomislili da muškarci žele seks, a žene ljubav?
Anštajn je davno rekao da je lakše razbiti atome nego predrasude. Pa shodno tome…Da li svi u braku varaju? Da li je su sve plavuse glupe? Da li iza svake uspešne žene stoji neko ko joj plaća račune? Da li je ovo svet muškaraca? Da li lepota isključuje pamet?
Svi imamo predrasude o nečemu. Na naše preuranjene zaključke o >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nečemu utiče sredina, vaspitanje, ali i roditeljsko vaspitanje..Uostalom, sigurno lakše komunicirate sa onima koji imaju isto mišljenje kao i vi, nego sa onima “drugima”.

O predrasudama, kako iz razbiti i da li im dozvoliti da vas uzmu pod svoje pričaće Ivana Đorđević i Maja Nenadić, voditeljke “Grand magazina”. Sa gledaocima koji se uključuju u program, ali i sa gostima u studiju pokušaće da razbiju samo neke od predrasuda kojima smo skloni.
Gosti u studiju biće life kouč Svetlana Blagojević, Kiki Caušević, Marina Tadić, Maja Enis, Dušan Svilar…

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.