“Grand festival” u novembru: Veliko interesovanje među takmičarima!

Izvor: Svet, 08.Okt.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Grand festival” u novembru: Veliko interesovanje među takmičarima!

Prestižno muzičko takmičenje “Grand festival” održaće se 24. 25. i 26. novembra, a moći ćete da ga pratite na televiziji Prva.
- Budući da za samo takmičenje vlada veliko interesovanje, konkurs će biti otvoren do 15. novembra, kada će stručni žiri odabrati takmičarske kompozicije - najavili su iz Grand Produkcije.
Podsetimo, na “Grand Festivalu” do sada su učestvovala najpoznatija imena iz sveta muzike, te da je ova manifestacija iznedrila nebrojeno hitova, a nagradni fond bio je na zavidnom nivou.
Autor: Life Content

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUZIČKI ŠOU: Grand festival 24, 25 i 26 novembra (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Okt.2014

Popularno muzičko takmičenje “Grand” festival održaće se 24.,25. i 26. novembra i emitovati na “Prvoj” televiziji. Budući da za samo takmičenje vlada veliko interesovanje, konkurs će biti otvoren do 15. novembra, kada će stručni žiri odabrati takmičarske kompozicije...Foto: Telegraf..Podsetićemo...

Nastavak na Telegraf.rs...

Grand festival od 24. do 26. novembra na TV Prva!

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2014

Grand Festival održaće se ove godine od 24. do 26. novembra na televiziji Prva, gde će gledaoci biti u mogućnosti da čuju nove numere svojih omiljenih pevača. konkurs je otvoren do 15. novembra, a potom će stručni žiri izabrati najbolje kompozicije.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.