Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2020, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gospodin Torta imao aferu sa Kaćom Živković? Dragana mu se SVETI!

Zorica Marković otkrila je da je Edis Fetić bio u “šemi” sa pevačicom Katarinom Živković. Pevačica je rekla kako Eda zna iz kafane, kao i da je njegova porodica patrijarhalna. – Počeo da vršlja po beogradskim splavovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, The post Gospodin Torta imao aferu sa Kaćom Živković? Dragana mu se SVETI! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Milojko ZBARIO novu žensku? OTKRIO ŠTA je imao sa NJOM! A Milijana PUCA!

Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2020

Tokom emisije “Jutarnja kafica” Milojko Božić otkrio je u kakvom je odnosu bio sa Slađanom Petrović, svojom cimetkom iz rijalitija. – Bila si zaljubljena u mene– rekao je Milojko. Ni Slađa mu nije ostala dužna. – I ti si u mene– rekla je Slađa, a strast koju imaju jedan prema drugome...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.