Gori na oba fronta, oglasio se Ivan Marinković: Čime se bre bavi Stanija? Nakon Asminovog napada, sve ih srezao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2023, 20:43

Gori na oba fronta, oglasio se Ivan Marinković: "Čime se bre bavi Stanija?" Nakon Asminovog napada, sve ih srezao

Au, žestoko.

Nakon što se muž Aneli Ahmić i bivši verenik Stanije Dobrojević, Asmin Durdžić oglasio i izneo šokantne detalje o ženi Ivana Marinkovića, Jeleni navodeći da je "orgijala sa njegovim prijateljima za 300 evra" i da se nalaze na rubu siromaštva, nastao je opšti haos.

Mediji su stupili u kontakt sa Ivanom Marinkovićem, koji nam je otkrio da ga Asmin uznemirava sa nepoznatih brojeva dva dana.

- Ma napu*i mi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se i on i ona, ne dajem im na značaju. Čovek me zove dva dana sa dvesta brojeva... Dosadan je i nezanimljiv - poručio je Ivan za medije.

Podsetimo, nakon sledeće izjave Ivana Marinkovića došlo je do toga da Asmin iznosi šok tvrdnje o njegovoj Jeleni.

- Ja sam čuo da je Stanija dobila novčanu nadoknadu da bude sa njim, tačnije 30 hiljada evra. Evo prosto pitanje od čega živi Stanija? - rekao je Marinković, a onda je Asmin ''uzvratio udarac''.

- Ugasio sam Instagram, povukao sam se iz svega, ali i dalje iskaču neki polulikovi kao lude gljive posle kiše. Ja nisam video nijednu uspšnu ličnost i nijednu zvezdu da komentariše Staniju i ovo vezano za nas. To su sve neki propali likovi iz rijalitija, neke jeftine splavaruše, prostitutke, dekintirane muške baba tračare i kako takvi uopšte gostuju na televiziji i da se o njima piše u novinama, to je za sramotu. Taj Ivan Marinkovic, čujem nema hleba da jede, jedva sklapa kraj s krajem, napravio Miljani dete u WC-u, pa ima dete s Gocom Tržan koja ga se stidi i sada takav dođe u emisiju i bilo koga komentariše? To što je rekao da sam platio nekom 30.000 evra da mi glumi devojku je isto kao da ja sada kažem da su moji drugovi orgijali s njegovom ženom za 300 evra, eto to je taj nivo ta priča - besno je istakao Durdžić.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.