Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO)

Izvor: Svet, 18.Feb.2020, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO)

I nakon godinu dana od odlaska pevačke legende Šabana Šaulića, bol ne jenjava. Najveću tugu osećaju njegovi najbliži, a supruga Gordana se dirljivim rečima oglasila putem svog Instagrama.
Vrisak u prepunoj sali! Sergej Ćetković zapevao, a onda je na scenu izašao mladić i uradio OVO! Mnogima zastaje dah kad se ona pojavi! Prezgodna Milica Pavlović nikoga ne ostavlja ravnodušnim u novom spotu, a pesma je već na prvo slušanje hit! Luna kao biljka, Anabela pada u nesvest! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Prijatelj ispričao sve o PAKLU kroz koji je Đoganijeva prošla! Njene reči slamaju najtvrđa srca! – Osmehu najdraži, najtužnijih godinu dana je otkucalo..čak 365 dana. Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svesniji tvoje veličine. Ne postoje reči koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati, jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati. Nedostaješ svima i nedostajaćeš zauvek i pamtićemo te po ovom najlepšem osmehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si – zauvek!








View this post on Instagram















Osmehu najdraži, Najtužnijih godinu dana je otkucalo..čak 365 dana.. Svakim danom smo sve ponosniji na tebe i svakim danom smo sve svesniji tvoje veličine❤. Ne postoje reči koje bi opisale ovozemaljsku tugu, i nikada neće ni postojati..jer si ti bio nešto nestvarno, nešto što se ne može dočarati..👑 Nedostaješ svima i nedostajaćeš zauvek..i pamtićemo te po ovom najlepšem osmehu. Mi te i dalje čekamo da nam dođeš po ponoći, ljudska veličino! Najveći si-zauvek! 💖17.02.-17.02💖
A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on Feb 16, 2020 at 3:09pm PST


Pored ove poruke, Gordana se prisetila i njihovog druga, koji je takođe poginuo u istoj nesreći, kao i kuma koji se i dalje oporavlja:








View this post on Instagram















Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i večno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban voleo💖 A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati!❤
A post shared by Gordana Šaulić (@gordana_saulic) on Feb 17, 2020 at 1:21am PST


– Naravno, i naš najdraži Mirsad nikad neće biti zaboravljen i večno će ostati u našim srcima, baš onako kako ga je i Šaban voleo. A, takođe i Bobiju želimo što brži oporavak i da nam se što pre vrati!
Gordana je imala i ideju kako da na najbolji način obeleži ovu godišnjicu, a to je učinila tako što je pozvala sve ljude da se snimaju kako pevaju Šabanove pesme, a ona će te snimke objaviti na svom Instagramu.

SvetRajko Ristić
The post Gordana uputila dirljivu poruku Šabanu, a onda pozvala sve fanove da urade OVO! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.