Gordan Mihić: Rijalitiji zaglupljuju ljude i bude najniže instinkte

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gordan Mihić: Rijalitiji zaglupljuju ljude i bude najniže instinkte

Snima se prva serija o dinastiji Nemanjića koja će se prikazivati na RTS-u, a njen autor veruje da će ovim putem doći do prave, po njegovom mišljenju, pre svega potrebne promene na televizijskom nebu Srbije.
Matija Bećković: Starlete su prolazne, samo treba biti strpljiv
-Naše televizije nisu izmislile rijalitije, to je, jednostavno, način zarađivanja novca. Ta vrsta televizije je jedan udruženi kriminalni poduhvat, strašno zagljupljivanje ljudi, buđenje najnižih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << instikata, gubljenje vremena oko besmislenih stvari i stvaranje lažnih idola. Kad bi se desilo da se komercijalne televizije, nekim čudom, okrenu temama koje su zaista interesantne za ljude, koje imaju razlog da se prave, mislim da bi došlo do neke značajne promene.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Gordan Mihić: Rijalitiji zaglupljuju ljude i bude najniže instinkte

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Matija Bećković: Starlete su prolazne, samo treba biti strpljiv..-Naše televizije nisu izmislile rijalitije, to je, jednostavno, način zarađivanja novca. Ta vrsta televizije je jedan udruženi kriminalni poduhvat, strašno zagljupljivanje ljudi, buđenje najnižih instikata, gubljenje vremena oko...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.