Goran Bregović priznao da ima jedan strah: Zbog njega sam kupovao kuće, stanove, brodove, automobile...

Izvor: Prva.rs, 20.Avg.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goran Bregović priznao da ima jedan strah: Zbog njega sam kupovao kuće, stanove, brodove, automobile...

Vođa benda Bijelo Dugme, Goran Bregović (68), ispričao je da je zbog detinjstva provedenog u nemaštini uvek imao strah od siromaštva. Iako danas ima sve što poželi, kada je bio dete nije bilo tako.
"Celog života imam strah od siromaštva. Nije to kao kod nas, kad si na ulici, nemaš tetku da odeš na ručak, nemaš ujaka da pozajmiš novac", rekao je muzičar, a piše 24sata.hr.
"Ako pogledamo unazad, zbog straha sam kupovao previše stvari: kuće, stanove, brodove, automobile... >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << To je sirotinja koja se od straha kupuje. Sada više ne brinem o sebi. Imam decu, pa isti taj strah imam i za njih", rekao je Bregović.
Goran je dosta kasno dobio svoje "naslednice" Emu (23), Lulu (14), Unu (16) i najstariju Željku, i voleo bi da bude siguran da, ako umre, one budu osigurane njegovim nasledstvom. 
Izvor: 24sata.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.