Golubovićka se proglasila gazdaricom i ima pakleni plan za farmere! (video)

Izvor: Svet, 30.Maj.2016, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golubovićka se proglasila gazdaricom i ima pakleni plan za farmere! (video)

Ponedeljak je dan kada će imanje u Lisoviću napustiti jedan takmičar, a nominovane za ovu nedelju su majka i ćerka, Jelena i Svetlana Golubović.
Jelena je nominovana od strane farmera, dok se publika odlučila za Svetlanu.
Međutim, ove dve farmerke su izgleda sigurne koja će od njih dve napustiti imanje.
Slušaj, mama, i zapisuj. Znači, treba da mi pošalješ gaće, parfeme. Ja ću ovde da slavim imendan, kad Saška može da slavi devojačku slavu mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i ja imendan. Piši šta sve od namirnica da mi pošalješ“, rekla je Jelena i tako otkrila da je poprilično sigurna da ona ostaje na imanju.
Majka ju je slušala i zapisivala, a Jelena je otkrila da će ona nakon toga biti gazdarica.
“Ne, pa nisu oni ludi. Znaju da sam ja od utorka gazdarica”, završila je rediteljka u svom stilu.
Dakle, ako je suditi po njenim predviđanjima, Svetlana večeras napušta imanje u Lisoviću. Da li će baš biti tako, videćemo.
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) JELENA IZBACUJE MAJKU: Sigurna da će biti gazdarica, a ovo je njen tajni plan!

Izvor: Kurir, 30.Maj.2016

...Međutim, ove dve farmerke su izgleda sigurne koja će od njih dve napustiti imanje.."Slušaj, mama, i zapisuj Znači, treba da mi pošalješ gaće, parfeme Ja ću ovde da slavim imendan, kad Saška može da slavi devojačku slavu mogu i ja imendan Piši šta sve od namirnica da mi pošalješ", rekla...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.