Golišavog Mileta Kitića startovala 48 godina mlađa devojka, reakcija folkera ostavila javnost u šoku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 17:14

Golišavog Mileta Kitića startovala 48 godina mlađa devojka, reakcija folkera ostavila javnost u šoku (FOTO)

Nije ostala imuna na pojavu vremešnog pevača.

Iako je, Mile Kitić, 1. januara, napunio 72 godine, izgleda bolje nego ikad. Poznati folker nije propustio priliku da se pohvali svojim fenomenalnim izgledom i mišićima, te je na svom Instagram profilu postavio sliku bez majice.

Kitić odmara u raskošnoj vili koju deli sa svojom suprugom, Martom, koja se nalazi na Dominikani. Njegova lepša polovina tamo provodi veći deo godine, pa se, iz tog razloga, jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << retko zapravo viđaju.

Mile je ovom fotografijom ''zapalio'' društvene mreže, a to možemo videti po komplimentima i pohvalama koje još uvek ne prestaju da se gomilaju.

"Vidi pločice, kao Federer", "Kao momak u njaboljim godinama", "Bravo Mile, car si", su samo neki od komentara.

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

Međutim, jedan komentar se ističe od ostalih. Profil od devojke, pod imenom Sandra, od 24 godine - ostavila je poruku ispod slike folk pevača i, uz stiker srca, napisala je:

- Moj gospodin.

Iznenadilo nas je to što je Mile ovaj komentar lajkovao, ali još uvek nije potvrđeno da li je ovo pravi profil ili možda neka druga osoba stoji iza njega.

Srbija Danas/Instram/milekitic

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.