Golišava Miranda Ker voli i devojke!

Izvor: Prva.rs, 31.Mar.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Golišava Miranda Ker voli i devojke!

Poznata manekenka započela je svoj samostalni život golišavim fotografijama, koje njen bivši suprug verovatno ne bi odobrio. Zatim je, pričajući o svom ljubavnom životu obelodanila da nema ništa ni protiv veze sa ženom:
"Volim i muškarce i žene i želim da istražujem. Moj moto je: nikad ne reci nikad!, rekla je Miranda, a objasnila je i zašto joj je seks jako važan u životu:
"Što sam starija imam više samopouzdanja i radim samo ono što mi prija. Jedna stvar koju sam primetila je to da mi je telo manje izdefinisano kada imam manje seksa. Što više imam seksa lepše su mi ruke i stomak", požalila se manekenka. 

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Miranda Ker razmišlja o vezi sa ženom: Nikad ne reci nikad!

Izvor: Svet, 31.Mar.2014

Miranda Ker prvi put je govorila o svom ljubavnom životu nakon razlaza sa Orlandom Blumom a kaže kako ne može da obeća da neće završiti u romansi sa ženom. “Ja stvarno cenim i muškarce i žene”, priča ona za GQ. “Volim žensko telo i stvano cenim žensku formu. Obožavam da crtam žene,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.