Gola u ogledalu: Provokativni selfi Adriane Lime

Izvor: Tracara.com, 23.Sep.2016, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gola u ogledalu: Provokativni selfi Adriane Lime

Poznata je po provokativnim fotografijama, ali nikad ne otkriva previše (foto: Instagram/adrianalima) Adiana Lima za mnoge je sinonim seksipila, i u modnim editorijalima i na pisti imali smo prilike da je vidimo i vrlo oskudno obučenu. Bivša supruga Marka Jarića, koja veži za vrlo reliogioznu osobu, međutim, nema običaj da na društvene mreže postavlja provokativne fotografije. Ipak, brazilska lepotica je napravila presedan i postavila godi selfi iz kupatila. I never post this kind of >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pictures, but here we go. 🙈🙊 A photo posted by Adriana Lima (@adrianalima) on Sep 23, 2016 at 5:39am PDT “Nikad ne objavljujem ovakve fotke, ali eto”, napisala je ona uz seksi selfi. Njeni fanovi bili su oduševljeni, neki pomalo i iznenađeni, pa su se zapitali zašto se slikala gola, i zašto baš sada. Lima je nedavno započela vezu sa vodteljem Ryanom Seacrestom, a da li je ovaj provokativni selfi bio namenjen njemu, možemo samo da nagađamo.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Gola Adrijana Lima (FOTO)

Izvor: Mondo, 24.Sep.2016, 15:21

Inače se ne fotka tako, ali....Foto: Splash News..Manekenka Adrijana Lima na Instagramu objavila fotku koja je njene obožavatelje "bacila u trans"...Adrijana se fotografisala ispred ogledala, intimne delove je sakrila peškirom, a u opisu napisala: "Nikada ne postavljam ovakve fotografije, ali eto",..Izgleda...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.