Dečka je krila kao zmija noge ali se sve promenilo: Sada se hvali skupocenim prstenom i diže mu cenu!

Izvor: S media, 11.Jan.2013, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečka je krila kao zmija noge ali se sve promenilo: Sada se hvali skupocenim prstenom i diže mu cenu!

Pevačica nije želela da priča o svojoj vezi, ali pošto je dobila skupoceni prsten, sve je iznela u javnost...

Goga Sekulić je dugo krila da ima ozbiljnu vezu i da živi sa svojim dečkom, ali se, ipak, pohvalila prstenom koji je dobila.

- Znala sam da je prsten vredan, vidi se na prvi pogled, ali sam, želeći sebe da proverim, da li sam dobar procenitelj, svakako otišla u zlataru, gde su mi rekli da vredi najmanje 30.000 evra – razdragano priča >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Goga Sekulić.

Nisam se oduševila zbog njegove vrednosti, već zbog toga što je on bio spreman da izdvoji toliko novca da bi mene obradovao i ispoštovao. Presrećna sam. - objasnila je folkerka.

Pevačica nije otkrila da li je u pitanju verenički prsten, ali je ekipi emisije “Glamur”, koja se emituje na "Hepi" televiziji, kao i svim gledaocima ove emisije jasno da se prsten tolike vrednosti ne poklanja bez nekog posebnog povoda.

*** Pisalo se svašta, pale su teške reči: Ipak, Danilo će ostati u čudu nakon ovog Natinog poteza! (FOTO)

*** Pakao od života: Vendi zbog estradne "veštice" izgubila bebu!

*** Prevarila nas je: Ni traga od one stidljive devojčice kakva je bila! (FOTO)

Izvor: Smedia, Foto: Marko Stevanović

Pretraga po temi: Goga Sekulić, Udaja, Prsten, Prosidba, Svadba, Pevačica

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga Sekulić: Dobila prsten od 30.000 eura

Izvor: Story, 11.Jan.2013

Večeras, u petak, u 20h u emisiji Glamur na televiziji Happy, pevačica Goga Sekulić otkriće svoj emotivni status..Goga Sekulić, foto: Story arhiva

Nastavak na Story...

Goga Sekulić dobila prsten od 30 000 evra

Izvor: Tracara.com, 12.Jan.2013, 12:25

Na ruci sija prsten vredan 30 000 euraDa li se Goga Sekulić verila?Pevačica je u emisiji Glamur otkrila da je dobila skupoceni poklon, od svog dečka sa kojim već neko vreme živi ali je rešila da od gledalaca sakrije, koji je povod zbog koga je dobila ovakav poklon.“Znala sam da je prsten vredan,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.