Goga video-linkom nastupa u Australiji!

Izvor: Tracara.com, 12.Maj.2014, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga video-linkom nastupa u Australiji!

Goga Sekulić revolucionar! Pevačica, čiji hit Rekord sam oborila ovih dana bruji iz svih diskoteka, rešila je da pomeri granice kada su nastupi u inostranstvu u pitanju. Nakon što je dobila poziv da nastupi u Australiji, ona je rešila da tamo nastupi putem interneta! “Goga je nedavno dobila ponudu iz Australije da peva u jednoj diskoteci, ali je neizvodljivo da zbog jednog nastupa putuje čak tamo, pa je sa organizatorima došla na jednu ideju. Ona će se iz Beograda u diskoteku putem >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << video-linka uključiti i otpevati svoj blok, za koji će biti plaćena podjednako kao da je tamo. Goga sa svojim saradnicima razmišlja da li će publici u dalekoj Australiji pevati iz studija, ili će organizovati nastup u Beogradu i tako spojiti srpsku i australijsku publiku. Inače, ovo je prvi put da će neki naš pevač pevati putem video-linka,” izjavio je izvor blizak pevačici. Goga je potvrdila da je trenutno u pregovorima oko ovog nastupa. “Istina je da imam ponudu da pevam u Australiji i da ćemo to uraditi putem video-linka, ali ne želim još uvek ništa da komentarišem, dok se to ne ostvari.” Redakcija Tracara.com

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Goga Sekulić peva u Australiji putem video-linka!

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2014

Goga Sekulić je nedavno dobila ponudu da nastupa u Australiji, ali pošto ne može da putuje zbog jednog nastupa, ona je došla na ideju da koncert održi putem interneta, tačnije preko video-linka.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.