Goga pokušava da pomiri Filipa i Mariju Anu, pevačica uplakana: Još ga volim! (video)

Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga pokušava da pomiri Filipa i Mariju Anu, pevačica uplakana: Još ga volim! (video)

Iako je i sama spavala sa manekenom, Goga Aleksić pokušala je da pomiri Filipa i Mariju Anu.

Igračica je pokušala da ih pomiri jer je maneken imao seks sa Dušicom Grabović.

“Lepo sam joj rekao da nismo u vezi i ona se ljuti što je ja ne zagrlim”, žalio se Filip Gogi.

“Lepo joj objasni. Kaži joj da si joj odmah jasno rekao sve. Reci joj da iskulira brate. Vi morate da razgovarate”, savetovala ga je igračica. >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<

Goga je zatim došla do svoje drugarice Marije Ane da posavetuje i nju.

“Budi normalna i lepo popričaj sa njim. Smiri strasti. Moraš da ga slušaš, da mu ne upadaš u reč. On će ti sve lepo objasniti. Nismo o Dušici ništa pričali. Treba da se dogovorite šta ćete i kako ćete”, rekla je igračica pevačici.

Ubrzo je usledio i prvi razgovor golupčića:

“Izvini što moram da ti kažem, ali zgadio si mi se, eto šta da ti kažem. Nikad nisam želela da pustim suzu da to drugi vide. Ako sam te smarala, izvini, kažem ti to kao prijatelju. Ne treba da me žališ. Moja je stvar što sam se ja razočarala u tebe kao u čoveka. Ne mogu da komandujem svom srcu kad se zaljubi”, rekla je Marija Ana Filipu.

Filip je pokušavao da joj objasni da ne oseća ništa prema Dušici, već da je samo iskoristio priliku i spavao sa njom.

“Ti se ponašaš kao da smo mi u vezi. Stvaraš mi pritisak. Ja ispadam loš jer ti ne uzvraćam pažnju. Meni se tad namestila prilika i želeo sam da je iskoristim i spavao sam sa njom, eto”, rekao je maneken navodi pink.rs.

Pevačicu su u jednom trenutku savladale emocije, pa je počela da plače, a Filip joj je govorio da prestane i da se smiri. Farmerka je takođe rekla da će svoju slamaricu prebaciti na drugo mesto.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.