Goga izblamirala Sašku: Svake noći se samozadovoljavaš, spermušo matora! (video)

Izvor: Svet, 17.Maj.2016, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga izblamirala Sašku: Svake noći se samozadovoljavaš, spermušo matora! (video)

Svađa koja je eskarilala počela tako što je Saška Karan napala Nikolu Lakića, jer joj nije dao majicu kako su se dogovorili.
U njihovu svađu se umešala Goga Aleksić, koja je stala na Nikolinu stranu i počela da vređa pevačicu.
“Ti se svake noći samozadovoljavaš, uhvatila sam te. Ti si jedna fujčina matora. Ti si matora spermuša, Kruela Devil. Na keca bi bila sa Nikolom. Muž ti je mali, debeli, ćelav, ne bih mu orah iz ruke uzela. Tvoj muž je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nakaza, videla sam vas. Bilo bi me sramota da mi je Saška Karan majka”, rekla je Goga Saški.
To nije bio kraj uvredama…
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goga izblamirala Sašku: Svake noći se samozadovoljavaš, spermušo matora! (video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2016

Svađa koja je eskarilala počela tako što je Saška Karan napala Nikolu Lakića, jer joj nije dao majicu kako su se dogovorili...U njihovu svađu se umešala Goga Aleksić, koja je stala na Nikolinu stranu i počela da vređa pevačicu...“Ti se svake noći samozadovoljavaš, uhvatila sam te. Ti si...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.