Goga Sekulić zamenila silikone

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 07:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić zamenila silikone

Pevačica nije menjala veličinu grudi već samo oblik, a zahvat je obavljen u Majamiju

Goga Sekulić prošlog meseca nije išla u Majami samo da bi bila kuma drugarici na venčanju, već i da bi zamenila dotrajale silikone.

Pevačica je rešila da uradi remont grudi pošto je implantate ugradila pre deset godina i bilo je vreme da ih zameni novim. Prema kuminoj preporuci, otišla je kod jednog od najboljih estetskih hirurga u Majamiju i prepustila se njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << rukama.

- Čim se vratila iz Amerike, Goga nam se pohvalila da ima nove grudi. Iznenadila nas je, jer nam pre odlaska na put o tome ništa nije govorila. Ona nije menjala njihovu veličinu, i dalje ima jaku četvorku, ali oblik je malo drugačiji. Kako sada izgledaju njene grudi, pokazala je na Pinkovom festivalu, kad je nosila izazovni korset - kaže naš izvor, blizak Sekulićevoj.

Goga nije bila raspoložena da govori o novom estetskom zahvatu koji je obavila.

- Nemam komentar na pitanja te vrste, procenite sami - rekla nam je Goga, koja je smršala skoro dvadeset kilograma.

(T. D.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.