Goga Sekulić sprema svadbu!

Izvor: Poznati.info, 19.Nov.2012, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić sprema svadbu!

Kurir uslikao pevačicu kad je s Milanom Čovićem krenula u restoran, gde su razgovarali o planovima za venčanje

Uskoro veselje!

Gogu Sekulić paparaco Kurira je uslikao s njenim jedanaest godina mlađim dečkom Milanom Čovićem.Izašli su na ručak u jedan beogradski restoran u blizini njene zgrade, a popularna pevačica ga je prvo sačekala da stigne iz Novog Sada, gde živi. Potom su uživali u hrani i šampanjcu i, kako saznajemo, pričali >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << o planovima za venčanje!

- Sedeli su u jednom delu restorana gde nije bilo mnogo ljudi, tako da su se potpuno opustili, ali i razmenili poneki poljubac – kaže jedan od gostiju koji je sedeo u njihovoj blizini, i dodaje:

- Pričali su o svadbi i planovima za budućnost. Baš se vidi da su srećni i zaljubljeni.

Nakon nekoliko sati golupčići su napustili restoran i uputili se kod Goge u stan. Verovatno da pogledaju neki film… Kakogod, njima je očigledno mnogo lepo. Pa, neka uživaju onda.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.