Izvor: Vesti-online.com, 11.Avg.2018, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić pokazala trudnički stomak (FOTO)

Pevačica Goga Sekulić u drugom je stanju i očekuje svoje prvo dete sa izabranikom Urošem Domanovićem. Par je presrećan zbog činjenice da će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi.

Od kada je obelodanjena Gogina trudnoća, ona vreme provodi uglavnom opuštajući se u prirodi pokraj mora uz društvo svog partnera.

Na fotografijama koje objavljuje na Instagramu uvek je vešto krila trudnički stomak pokrivajući ga rukama i raznim odevnim kombinacijama, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sada, u petom mesecu trudnoće, odlučila da ga pokaže.

Naime, ona je na Instagram postavila fotografiju u uskoj majici u kojoj se njen stomak jasno vidi, što je odmah pokrenulo lavinu komentara njenih obožavalaca, koji su složni u tome da Goga izgleda odlično u petom mesecu drugog stanja.

"Bomba", "Lepotica", "Prelepa", samo su neki od komentara koje je zgodna pevačica dobila.

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Aug 11, 2018 at 1:49am PDT

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Skrivala ga je nedeljama, a sada je Goga Sekulić KONAČNO POKAZALA trudnički stomak

Izvor: Story, 11.Avg.2018

Pevačica Goga Sekulić i njen izabranik Uroš Domanović presrećani su zbog činjenice da će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi – postaće roditelji. Od kada je otkrila da je u drugom stanju Goga vreme provodi uglavnom opuštajući se u prirodi pokraj mora uz društvo svog partnera, a...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.