Goga Sekulić je SEKS-BOMBA, a ovako izgleda njena rođena sestra Aleksandra! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 18.Jun.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goga Sekulić je SEKS-BOMBA, a ovako izgleda njena rođena sestra Aleksandra! (FOTO)

Goga Sekulić jedna je od najzgodnijih pevačica na našoj estradi. Ako niste znali, poznata pevačica ima rođenu sestru za koju je mnogo vezana.

Ona se zove Aleksandra, a Goga je zajedno sa njom odrasla u Švajcarskoj.

Aleksandru retko kada možemo da vidimo u javnosti. Budući da je njena sestra Goca nastupala u jednom ciriškom klubu, ona ju je podržala.

Pogledajte kako izgleda:

A post shared by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on Jun 18, 2017 at 5:31am PDT

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HIT VIDEO! Pogledajte kako se Prijovićka osvetila Milici jer ju je imitirala! (video)

Izvor: Svet, 19.Jun.2017, 10:25

Milica Todorović imitirala je Aleksandru Prijović u emisiji kod Lee Kiš. Naglasila je kako se pravi fina, smeška i priča samo o svom dečku Filipu.. Neposredno posle toga Milica je imala nezgodu na snimanju emisije u Grandovom studiju kada je pala i na svu sreću prošla bez povreda.. Njihovi duhoviti...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.