Godine joj ništa ne mogu: Meril Strip postala rokerka (video)

Izvor: Scandal.rs, 08.Maj.2015, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine joj ništa ne mogu: Meril Strip postala rokerka (video)

Legendarna glumica u filmu igra rokenrol zvezdu koja je žrtvovala svoju porodicu kako bi jurila svoj san i uspela u muzičkom poslu. Iako se udaljila od familije, ipak dobija priliku da se za propuštene važne trenutke, iskupi svojoj deci.

Sa pletenicama u razbarušenoj kosi, gitarom u ruci, kožnoj jakni i tetovažama, Meril deluje kao da je oduvek u rokenrolu. Ona je za potrebe uloge, celu prošlu godinu odlazila na časove gitare i pevanja te je pregledavala na desetine koncerat rok >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bendova kako bi bila što bolja.

U filmu ‘Ricki and the Flash’, koji je kombinacija drame i komedije, njenu ćerku glumi u stvari prava Mami Gamer, dok Sebastijan Sten glumi njenog sina Džoša.

Kako Meril izgleda kao rokerka saznaćemo u avgustu kada u bioskope stiže film ‘Ricki and the Flash’.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Godine joj ništa ne mogu: Meril Strip postala rokerka (video)

Izvor: Svet, 08.Maj.2015

Glumica Meril Strip je još jednom je dokazala kako može da odglumi bilo koju vrstu uloga. Zbog nove, u filmu ‘Ricki and the Flash‘ postala je rokerka.. Legendarna glumica u filmu igra rokenrol zvezdu koja je žrtvovala svoju porodicu kako bi jurila svoj san i uspela u muzičkom poslu. Iako se udaljila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.