Godine bola su iza nje! Javno pokazala sina, nikad srećnija

Izvor: Svet, 10.Nov.2019, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godine bola su iza nje! Javno pokazala sina, nikad srećnija

Tina Ivanović je u braku sa Zvezdanom Anđićem, sa kojim nema dece, a sa 17 godina rodila je sina Danijela Jankovića, kog godinama nije mogla da vidi zbog bivšeg muža.
 
Pevačica svog sina nije videla 10 godina, a kako kaže, nikada ga se nije odrekla.
Kada je trebalo da ga vidim, bivši suprug i njegova porodica mi to nisu dozvoljavali. Ne mogu ni sama nabrojati koliko sam puta otišla kolima do kuće u kojoj je živeo, čekala ispred i nadala se da ću ga videti. Jednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << mi je to pošlo za rukom, otišla sam do kuće i on je vozio bicikl. Ja sam mu stavila novac u ruke i rekla da sam ja njegova mama. Sećam se i danas njegovog zbunjenog pogleda. Ubrzo nakon toga sam otišla u Nemačku da radim, odakle sam mu redovno slala alimentaciju”, ispričala je jednom prilikom za “Hello”.
Tina nije videla sina deceniju, a kada je porastao pevačica je stupila sa njim u kontakt i napokon su se videli. Od tada Tina sina viđa redovno o kojem i dalje finansijski brine.
SvetPrintscreen
The post Godine bola su iza nje! Javno pokazala sina, nikad srećnija appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.