Godina napretka na svim poljima! Venčanje u 2020. godini je pun pogodak!

Izvor: Svet plus, 11.Okt.2019, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Godina napretka na svim poljima! Venčanje u 2020. godini je pun pogodak!

Ključne planete koje su simbol predanosti i emocionalne stabilnosti biće u istom znaku u 2020. godini i zato se ona smatra veoma dobrom za sklapanje brakova! Venčanje u 2020. godini je pun pogodak! Godina napretka na svim poljima!

Kerolajn Faulkner, najpozantiji astrolog u Britaniji, kaže da zvezde nagoveštavaju da će 2020. godina biti najbolja za one koji reše da stanu na ludi kamen.

Naredne godine će Saturn, Jupiter, Pluton, Mars i Mesec, ključne planete koje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << su simbol predanosti i emocionalne stabilnosti biti u istom znaku.

Ovakva konstelacija planeta nije se dogodila šezdesetih godina prošlog veka, razdoblja poznatog i kao doba ljubavi.

Idealan dan za venčanje će biti 20.2.2020. god.

U numerologiji broj dva označava stoičku i snažnu ženu koja ima jedinstvenu odlučnost i snagu.

U astrologiji broj dva označava kuću Bika, znak zodijaka kojim vlada planeta Venera nazvan po boginji ljubavi i lepote predstavljajući strpljivost, ustrajnost i predanost da se sačuva odanost i marljivo radi na izgradnji bračne zajednice koja će trajati, kaže Kerolajn i dodaje da će čitava 2020. godina biti naročito pogodno razdoblje za ulazak u veze koje će trajati zauvek.

Ova godina će biti godina napretka u svim aspektima.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.