Goca Džehverović se oglasila nakon Teodorine operacije: Tužna je, NIJE uspela da se pričesti...

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2024, 14:32

Goca Džehverović se oglasila nakon Teodorine operacije: "Tužna je, NIJE uspela da se pričesti..."

Teodorina majka, Goca, otkriila je kakvo je trenutno pevačicino stanje.

Pevačica Teodora Džehverović operisana je 6. januara na Badnje veče, zbog ciste koja joj je pukla na jajniku.

Goca Džehverović, inače mama pevačice se ovom prilikom oglasila za domaće medije i otkrila kako se oseća:

Dobro je. Leži kod kuće, odmara. Tu sam pored nje, negujem je, brine o njoj. Baš sad pričamo o tome... Tužna je, jer se to desilo na Badnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veče, pa nije uspela da se pričesti. Reko, hvala Bogu samo da je dobro. Možda je trebalo tako da bude.

Inače, Teodora je objavila sliku iz bolničkog kreveta i objasnila šta joj se dogodilo i zbog čega je morala da bude operisana.

- Dragi moji, za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da i bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo - započela je Teodora, a onda dodala da se sada oseća bolje:

- Za sada je sve u redu, sem što me naravno rane bole, ali se nadam da će to sve biti dobro i da će da zaraste sve kako treba. I pored toga, ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem.

Srbija Danas/Telegraf/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.