Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2020, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska priznala: Družila sam se sa Lepom Brenom, ali sada NEMAM VREMENA za nju!

Pevačica Goca Božinovska progovorila je o odnosu sa koleginicom Lepom Brenom, sa kojom je nekada bila vrlo bliska. Goca je ispričala da je njen sin Mirko Šijan bio na zimovanju na Kopaoniku sa mlađim sinom Lepe Brene Viktorom Živojinovićem, ali da više ne pije kafe sa vlasnicom “Granda”. – Brena i ja smo se nekad The post Goca Božinovska priznala: Družila sam se sa Lepom Brenom, ali sada NEMAM VREMENA za nju! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tara Simov ispričala potresnu priču: Verenika sahranila s njenom brojanicom!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2020

Tara Simov je ispričala o svom vereniku koji je nastradao, te je ispričala koliko se loše osećala u tom periodu, kao i da joj je bilo teško da se pomiri sa činjenicom da se to desilo. Međutim, nakon nekog vremena odlučila je da nastavi dalje da živi, te ju je Grgurićeva utešila. – Ja mislim The...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.