Goca Božinovska biće kul svekrva: Može i starleta da mi bude snajka

Izvor: Svet, 08.Dec.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska biće kul svekrva: Može i starleta da mi bude snajka

Folk pevačica Goca Božinovska konačno je odahnula kada joj je sin Mirko Šijan pokazao lekarsku potvrdu da ne konzumira narkotike, što je i obelodanio nedavno na društvenim mrežama.
Goca je priznala da su joj poznanici stalno “punili glavu” da se drogira, te je morala da ga stalno proverava.
“Sada mi je lakše, verujte mi. Ne moram više da na svake dve nedelje upaqdam Mirku u sobu i teram ga da uradi test. Sada sam mirna šest meseci. Smučilo se i meni i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njemu. On voli da izlazi, da se provodi, mlad je. Voli i da popije, ali sam sigurna da ne koristi nikakve droge”, rekla nam je Goca i istakla da su netačne priče da beži kod druga kada se posvađaju:
“Bože, svašta. Pre bih se ubila nego da mi dete prespava u drugoj kući. Dešava se da sa društvom na nekoliko dana ode na neko putovanje, jedino tada ne spava kod kuće”, kazala je Božinovska.
Kako mediji često objavljuju njegova druženja sa starletama Goca je odgovorila i na pitanje da li bi takvu devojku u budućnosti prihvatila kao snajku.
“Prihvatila bih, zašto da ne. Nije sve tako crno. Ima loših devojaka i u drugim krugovima. Poznajem starlete koje vrlo fine, normalne, školovane. Šta ima veze što vole da se skidaju i slikaju”, kaže pevačica liberalnih shvatanja za Alo.
Božinovska je dodala da je prezadovoljna emotivnim izborom ćerke Jelene Vučković.
“Taj momak je divan zaista. Baš bih volela da mi bude zet. On me stalno zove da pita kako sam, je l’ mi treba nešto. Mnogo mi pomaže, uvek mi se nađe. Ja ga zamolim da upali auto i ode negde, on bez problema pristane. Ma, takav dečko se retko sreće”, ispričala je Goca sva srećna.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Goca Božinovska biće kul svekrva: Može i starleta da mi bude snajka

Izvor: Scandal.rs, 08.Dec.2015

Folk pevačica Goca Božinovska konačno je odahnula kada joj je sin Mirko Šijan pokazao lekarsku potvrdu da ne konzumira narkotike, što je i obelodanio nedavno na društvenim mrežama...Goca je priznala da su joj poznanici stalno “punili glavu” da se drogira, te je morala da ga stalno proverava...“Sada...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.