Goca Božinovska: Mirko i Vukašin nose tu etiketu, nisu kriminalci!

Izvor: Svet plus, 11.Dec.2019, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goca Božinovska: Mirko i Vukašin nose tu etiketu, nisu kriminalci!

Šijanov mlađi sin je izašao iz zatvora, a Goca Božinovska otkrila da je Mirko slavio sa polubratom! Oni samo nose tu etiketu, nisu kriminalci! Nisam ispitivala Mirka, bitno mi je da se moj Mirko radovao i da je on izašao, dete je na slobodi.

Pevačica Goca Božinovska (54) otkrila je da je Vukašin Šijan, polubrat njenog sina Mirka Šijana, izašao iz zatvora i da je njen naslednik slavio Vukašinov izlazak na slobodu.

Naime, Vukašin je uhapšen 20. juna, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nakon pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je ranjen izvesni Stefan R.

- Izašao je iz zatvora pre neki dan. Znam da je Mirko išao i da su slavili. Bio je sa njim, bili su zajedno, toliko znam. Ja sam bila na putu, nisam bila kod kuće. Nisam ispitivala Mirka, bitno mi je da se moj Mirko radovao i da je on izašao, dete je na slobodi - rekla je Goca.

 Goca Božinovska o ubistvu Šijana: Plačem kad me ne gledaju!

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

PUSTILI GA IZ ZATVORA: Šijan NA SLOBODI nakon odslužene kazne zbog PUCNJAVE - Slavlju nikad kraja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2019, 01:06

Sačekao ga je polubrat, pa su slavili!..Pevačica Goca Božinovska otkrila je da je Vukašin Šijan, polubrat njenog sina Mirka Šijana, izašao iz zatvora i da je njen naslednik slavio Vukašinov izlazak na slobodu...Naime, Vukašin je uhapšen 20. juna, nakon pucnjave na Novom Beogradu u kojoj je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.