Glumila je LJUBAVNICU Mime Karadžića u seriji Budva na pjenu od mora, a DANAS ŽIVI DALEKO OD SRBIJE i radi kao profesorka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 18:58

Glumila je LJUBAVNICU Mime Karadžića u seriji "Budva na pjenu od mora", a DANAS ŽIVI DALEKO OD SRBIJE i radi kao profesorka!

Dobila je neverovatnu priliku.

Publika ju je zavolela u ulozi fatalne Mile Kovač, koja je svojom atraktivnošću zaludela Mimu Karadžića u seriji "Budva na pjenu od mora".

Zanosna hrvatska glumica Leona Paraminski odselila se u Ameriku, promenila zanimanje i danas izgleda bolje nego ikad.

Posle velikog uspeha koji joj je donela serija "Budva na pjenu od mora", hrvatska lepotica rešila je da spakuje kofere i sa suprugom se preseli u toplu Kaliforniju. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

U Santa Barbari žive već nekoliko godina, a Leona je čak dobila fenomenalnu priliku da predaje glumu studentima u Santa Barbari.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.