Glumica objavila plan sopstvene sahrane: Želim da moj pepeo pomešaju sa posmrtnim ostacima mog psa i mog oca

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2024, 19:14

Glumica objavila plan sopstvene sahrane: "Želim da moj pepeo pomešaju sa posmrtnim ostacima mog psa i mog oca"

Svesna je da joj nije ostalo još mnogo vremena.

Zvezda "Beverli Hilsa" i serije "Čari", Šenon Doerti, gotovo celu deceniju se bori sa opakom bolešću.

Popularna glumica boluje od karcinoma dojke iako se nada da će medicina napredovati toliko da će se pronaći lek za rak, ističe da je svesna da zbog brojnih metastaza neće još dugo živeti.

Šenon je u svom podkastu "Let's Be Clear" otkrila da je napravila plan za svoju sahranu, te da se sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dogovorila sa svojim najboljim prijateljem i izvršiocem njenog testamenta Krisom Kortazom oko detalja.

Ovo jeste morbidna, ali je i zabavna tema. Želim da moj pepeo pomešaju s posmrtnim ostacima mog psa i mog oca. I neću da me sahrane, a da ne budem kremirana - rekla je glumica.

Istakla je da još nije sigurna gde bi želela da njen pepeo bude prosut, ali misli da bi bilo lepo čak i da se on posadi, te da na tom mestu kasnije nikne drvo.

- Želim da odaberem jedno mesto koje smo moj otac i ja voleli i koje nam je najviše značilo - dodala je Šenon i istakla da su često uživali u Malibuu.

Glumica je iskreno rekla i da ima više onih za koje ne bi volela da joj dođu na sahranu, nego one koje bi volela:

- Došli bi mnogi, a da im nisam ni draga. To je prosto tako. Ne žele da ispadnu loši ljudi, da ih gledaju popreko… Ali, da im ja smanjim tenziju. Hoću da mi sahrana bude kao festival ljubavi. Neću da tu neko dođe i plače, a misli: "Hvala ti Bože što je k*čka otišla" - navela je glumica.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.