Glumica lažirala sopstvenu smrt, pa se nakon besnih reackija oglasila - Žao mi je što sam vam nanela bol

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 15:50

Glumica lažirala sopstvenu smrt, pa se nakon besnih reackija oglasila - Žao mi je što sam vam nanela bol

Htela je da podigne svest o opakoj bolesti, ali situacija je otišla u pogrešnom pravcu.

Bolivud je juče potresla vest da je glumica Punam Pandej preminula usled borbe sa rakom grlića materice.

Ipak, sve ovo je bila samo neslana šala indijske umetnice koja je htela da skrene pažnju na sebe.

Ona je lažirala smrt, a sve kako bi podigla svest o bolesti.

Nakon što je vest o njenoj smrti šokirala i zbunila obožavaoce, ranije ove nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << indijska glumica Punam je priznala da su vesti bile lažne, ali i da je sve napravila namerno.

Glumica se oglasila u videu na Instagramu i otkrila kako je iza njenog poteza bila dobra namera, da osvesti javnost o raku grlića materice.

Žao mi je što sam vam nanela bol. Moja namera? Da šokiramo sve. Šta je rak grlića materice. Da, lažirala sam svoju smrt. Ekstremno, znam, ali sad odjednom svi govorimo o raku grlića materice - rekla je Punam, te podelila duži tekst o opasnostima ovog oblika raka.

A post shared by Poonam Pandey (@poonampandeyreal)

Pokrenula je i veb stranicu pod nazivom "poonampandeyislive.com" s ciljem podizanja svesti o bolesti.

Ipak, naišla je na više kritika nego podrške.

- Ja sam preživela rak grlića materice. Strašno je pretvarati se da ste mrtvi kako biste ljude upoznali s cvakcinom protiv HPV-a. Primila sam vakcinu kao tinejdžerka i još uvek sam dobila rak grlića materice u stadijumu 3 bez ikakvih simptoma. Ova kampanja bila je takvo nepoštovanje pacijenata. Rak nije šala - napisala je ljutita pratiteljka, a mnogi su se složili da potez glumice više liči na "jeftino traženje pažnje".

Podsetimo, vest o glumičinoj "smrti" podelili su njeni menadžeri u petak ujutro. Tužne novosti preneli su svi indijski, ali i brojni svetski mediji.

Srbija Danas/Instagram/poonampandeyreal

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.