Glumica Nataša Ninković otkrila da je bila ljubomorna na Glogovca!

Izvor: Svet plus, 06.Avg.2021, 09:38

Glumica Nataša Ninković otkrila da je bila ljubomorna na Glogovca!

Glumica Nataša Ninković dobila nagradu na festivalu u Trebinju, pa otkrila da je nekad bila ljubomorna na kolegu Nebojšu Glogovca!

Spektakularnim otvaranjem, na oduševljenje brojne publike, i dodelom “Zlatnog platana“ glumici Nataši Ninković, u Trebinju je počeo 9. Festival mediteranskog i evropskog filma.

Umetnički, filmski, muzički i svetlosni spektakl “Pod svetlom mesečeve reke“, praćen vatrometom i lađama sa gledaocima na Trebišnjici, još >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << jednom je potvrdio da je Trebinje grad kulture i da je ovaj festival najbolji ambasador ovog mesta širom regiona, pa i Evrope, javlja Trebinje Live.

U neobičnom ambijentu, ispod zidina Starog grada, navodi se u tekstu, na terasi pivnice “Humsko“ na obali reke Trebišnjice, ovogodišnjoj laureatkinji “Zlatnog platana“, Trebinjki Nataši Ninković, aplaudiralo je stotine posetilaca.

Ona se sa posebnim emocijama obratila publici, ne krijući da joj je ovo najdraža nagrada u bogatoj glumačkoj karijeri.

– Sve dok ne dobijete potvrdu od svog grada da vredite, džaba vam je. Ja sam večeras tu potvrdu dobila“, kazala je Nataša Ninković primajući priznanje iz ruku gradonačelnika Mirka Ćurića.

Ninkovićeva je podsetila da je upravo u Trebinju dobila i prvu nagradu u životu – “Zlatnu masku“ na Festivalu dramskih amatera Jugoslavije, osamdesetih godina prošlog veka.

I nagradu trebinjskog filmskog festivala, naglasila je, poželela je kada je videla kod svog velikog prijatelja – rođenog Trebinjca, kojem nije priznavala da je pravi Trebinjac – pokojnog glumca Nebojše Glogovca, na centralnom mestu u njegovoj vitrini koja je bila prepuna filmskih i pozorišnih nagrada.

– Meni nije bilo pravo. Prvi put sam bila ljubomorna na njega jer sam nekako mislila da ta nagrada pripada meni. I evo – dočekala sam je – istakla je glumica, ispraćena aplauzima svojih sugrađana, prenosi b92.

 Pametne žene su uglavnom teške! Bolje je živeti sa glupom ženom!

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.