Glumica Jelena Mur ponosno pokazala trudnički stomak!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2024, 13:09

Glumica Jelena Mur ponosno pokazala trudnički stomak!

Naša glumica koja je udata za američkog glumca Stivena Mura, ponosno je pokazala svoj trudnički stomak! Nosim ne samo telo unutar tela, već i dušu u duši...

Glumica Jelena Mur se proslavila ulogom omađijane pevačice Emilije u drugoj sezoni serije "Pevačica", a sada čeka prvo dete.

Jelena je ove divne vesti podelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama i objavila sliku na kojoj ponosno pokazuje trudnički stomak.

Lepa glumica je u braku sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << američkim glumcem Stivenom Murom, kog je dovela u Srbiju i koji je glumio u filmu "Heroji Halijarda". Inače njih dvoje su se upoznali tokom studenskih dana, a Jelena ističe da joj u ljubavi cvetaju ruže.

Trenutno su u Los Anđelesu gde se Jelena Mur i uslikala u kući sa podignutom majicom i pokazala trudnički stomak uz opis:

"Nosim ne samo telo unutar tela, već i dušu u duši"

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.