Glumica Džuli Volters otkrila: “Nikada nisam imala seks trezna!”

Izvor: Svet, 06.Mar.2015, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Džuli Volters otkrila: “Nikada nisam imala seks trezna!”

Glumica Džuli Volters poznatija kao Moli Vizli, mama Harijevog najboljeg prijatelja Rona u serijalu filmova o Hariju Poteru, otvoreno je priznala kako nikada nije imala seks trezna.
Iako iza sebe ima sjajnu filmsku karijeru i zažene uloge, pomislili bi kako puca od samopouzdanja, ipak, istina nije baš takva.
Šezdesetpetogodišnja glumica priznala je kako je uvek patila od pomankanja samopouzdanja i kako s muškarcima nikada nije spavala – trezna! >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet <<
Seća se večeri kada je upoznala svog sadašnjeg supruga. S prijateljicom je iskapila tri boce šampanjca i bila poprilično pijana, ipak i dan danas tačno zna kakve je sve gluposti izgovorila.
Prijateljici sam rekla kako Grand (sadašnji suprug) ima vrat poput mog bedra. Ubrzo sam ga pozvala u svoj stan u kojem je do dan danas ostao“, rekla je Džuli i dodala:
Sećam se i toga da sam ga te prve večeri kada smo se upoznali pitala želi li moju decu. Imala sam jako malo samopouzdanja i alkohol mi je bio oslonac. Tada sam se pitala, ko uopše želi da ima seks trezan‘, bila je iskrena glumica.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.