Glumica Bruk Šilds se suočila na sudu sa svojim progoniteljem!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 14:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica Bruk Šilds se suočila na sudu sa svojim progoniteljem!

Glumica Bruk Šilds svedočila je na sudu protiv manijaka za kog tvrdi da je uhodi već trideset godina.

Bruk Šilds, glumica koja je karijeru započela u filmu "Plava laguna", pojavila se sa svojim suprugom Krisom Henčijem na sudu u Njujorku kako bi svedočila protiv Džona Renaldija, za kog kaže da je progoni već tri decenije. Ona tvrdi da joj je tokom godina slao mnogo pisama i poklona, ali i da je često sedeo u prvom redu na Brodveju, kad god je ona tamo igrala:"Ne želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da živim u strahu i osvrćem se oko sebe svaki put kad sa ćerkama izađem iz kuće" izjavila je lepa glumica. Njen suprug je rekao da se boji za sigurnost svoje porodice, koju čine Bruk i njihove dve ćerke, Rouan i Grir.

Inače, policija je nekoliko puta hapsila progonitelja, ali se on uvek izvlačio samo uz opomenu. Kako je sam rekao, on obožava Bruk još otkako je bio dete, ali nije opsednut njom.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.