Glumca Nikolu Vujovića sve češće viđamo u domaćim serijama, a malo ko zna KAKO IZGLEDA NJEGOVA SUPRUGA! (Foto)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 09:00

Glumca Nikolu Vujovića sve češće viđamo u domaćim serijama, a malo ko zna KAKO IZGLEDA NJEGOVA SUPRUGA! (Foto)

Nikola je već devet godina u skladnom braku sa libankom Leilom Vujović, a sada je isplivala njihova zajednička fotografija.

Glumac Nikola Vujović, kog smo voleli u serijama "Klan", "Kamiondžije d.o.o", kao i u filmu "Kad porastem biću Kengur", a mogli smo ga videti i u hit seriji "Nečista krv" u kojoj je igrao lik Ismail-bega, koja mu je kako kaže bila veliki izazov.

- Spremao sam 25 dana taj jedan snimajući dan koji smo imali Tim Sejfi i ja, da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrukam pred čovekom kome je to maternji jezik - rekao je glumac jednom prilikom.

Iako većinu interesuje, poznato je da Nikola šturo priča o svom privatnom životu. Supruga mu je libanka Leila Vujović, po zanimanju slikarka. Oni su u skladnom odnosu preko 9 godina, i imaju dvoje dece, sina i ćerku.

Ona se ne eksponira u javnosti, ali sudeći po komentarima na njegovom instagramu, koje fanovi pišu ispod njihovih zajedničkih slika, on ima pravu lepoticu pored sebe.

Glumac je ranije isticao kako nikada nije planirao da se bavi glumom, te da je kao srednjoškolac radio amaterske predstave samo zbog lepih devojaka:

- Sasvim neplanirano, u srednjoj školi se pojavila mogućnost da se opravdano odsustvuje s časova, a baš u toj dramskoj sekciji okupile su se najlepše devojčice. U roku od odmah sam otišao na njihov sastanak i pridružio im se. Prvo smo radili neki prigodan program za dan Svetog Save, a već sledeće godine sam dobio prvu veću ulogu, izjavio je glumac za jedan portal.

A post shared by Nikola Vujovic (@johnnie___boy)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.