Glumac šokirao: Džon Snežni bez svog prepoznatljivog obeležja! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Jun.2016, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumac šokirao: Džon Snežni bez svog prepoznatljivog obeležja! FOTO

Glumac Kit Harington, poznatiji kao Džon Snežni iz serije "Igra prestola" šokirao je svoje fanove kada se pojavio u javnosti bez svog prepoznatljivog obeležja!

Moraćete da se oprostite od onoga što je Džona Snežnog činilo još uverljvijim u "Igri prestola", a to je njegova brada! Glumac Kit Harington odlučio je da se obrije, te se tako pojavio na jednom događaju i ostavio svoje fanove u neverici, koji su na društvenim mrežama podelili svoje mišljenje o tome. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Neki su rekli kako im se sviđa njegov novi izgled, dok su drugio pričali da treba što pre da se vrati na staro.

Kako se vama čini i da li vam se Džon sviđa više sa bradom ili bez brade?

Kit Harrington shaved his beard off and I reacted the way a baby reacts when its dad shaves his beard off pic.twitter.com/0K2Y0vbUKG

— Colleen Healy (@leenie11) June 2, 2016

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.